Time to go
Door: Bart
Blijf op de hoogte en volg Bart
19 Oktober 2011 | Nederland, Dordrecht
Morgenochtend vertrek ik om half elf vanaf Düsseldorf met het vliegtuig naar Moskou. Mijn hostel ligt daar een drie kwartier durende treinreis, twee verschillende metrolijnen en een flinke wandeling vandaan, dus het avontuur zal direct beginnen. Zeker omdat het alfabat in Rusland Cyrillisch is:).
Na een flinke treinreis van 9288 kilometer door Rusland ga ik naar Japan, waarna er vanaf 18 november nog niks vaststaat. Ik wil natuurlijk van alles gaan zien en doen onderweg. Het laatste beetje koude oorlog meemaken op de grens tussen Noord en Zuid-Korea, de Chinese Muur zien, het Terracotta leger, de rijstterrassen van Banau, Angkor Wat, mijn duikbrevet halen, leren surfen en nog veel meer. Ik zie het uiteindelijk ook allemaal vanzelf wel. Is iets leuk dan blijf ik, is het vervelend dan reis ik verder.
Het inpakken van mijn backpack was nog een flinke uitdaging zoals je kan zien op de foto’s. Wat neem ik wel mee en wat niet? Ik heb vast teveel meegenomen maar dat stuur ik dan vanzelf wel weer terug. Ook zijn er nog een paar leuke afscheidsfeestjes geweest met leuke cadeautjes. De wensballon was zeker leuk en hopelijk komt mijn wens uit :). Bedankt en ik ga mijn best doen om deze blog een beetje te vullen. Tot volgend jaar!
19 Oktober 2011 - 21:41
Zus:
En niet te vergeten!dat ik!jouw zusje!morgenochtend om 5 uur klaar staat!om je mee weg te gaan brengen!:) -
20 Oktober 2011 - 07:11
Jessey Liauw-A-Joe:
Wieehoee, daar gaat 'ie dan! Je kunt altijd nog wat overtollige bagage het treinraam uitgooien onderweg ;) -
20 Oktober 2011 - 08:57
Johan :
Tjonge eindelijk is het zover! Bart hangt in de lucht, op reis naar onze kameradski's Poetin en Medvedev.
Niet te veel Slivoivitz drinken anders raak je uit koers.
Geniet van alles!! Het ga je goed.
Groet,
Johan -
20 Oktober 2011 - 09:59
Ellen:
Hey Bart, als je dit leest heb je je eerste avonturen al gehad. Het gevecht met je rugzakken, 1 voor en 1 achter zo te zien en kreeg je je je eerste les Cyrillisch misschien ook al voor je kiezen. Heel veel plezier onderweg, ik kijk uit naar de verslagen.
groeten Ellen -
20 Oktober 2011 - 13:46
Luuk:
hey, ik hoop dat je er veel van mag leren en je met hele leuke verhalen terug komt.
groeten Luuk -
20 Oktober 2011 - 15:55
Sjoerd:
Vergeet Stenger zijn wijze les niet: geen drankjes aannemen van taxichauffeurs in Moskou (of liever waar dan ook) -
20 Oktober 2011 - 17:13
Jochem:
suc6 gr -
20 Oktober 2011 - 18:07
Hanane:
He Bartje,
Nou hoop dat je ondertussen je hostel veilig en wel hebt gevonden en het daar niet al te koud is... Want dat is het hier in elk geval wel hahaha. Veel plezier in Moscou en daarna die acht dagen trein... Had je nu toch naar zwitsal doekjes meegenomen!
X Hanane -
20 Oktober 2011 - 19:11
Philip:
Veel succes Bart! Ben benieuwd naar je belevenissen. -
22 Oktober 2011 - 15:31
Roland:
Ik mis alleen nog wat kleding maar gelukkig kan je met de ducktape de meeste delen wel afplakken :P. Succes met de hele reis en veel plezier!!! -
24 Oktober 2011 - 16:38
Jeffrey De Visser:
veel plezier en suc6 -
13 November 2011 - 12:58
Anneke:
Nou Bart, wij zijn terug en gaan nu jou blog volgen. Ik heb al van menigeen gehoord dat je korter dan ik schrijf, dat wordt op,prijs gesteld. groet anneke en Piet.